Internetes vásárlásnál a megrendelés szerint 0 Ft a termék ára, csak a szállítási díjat kell megfizetnem. Jogilag kötelezhető az eladó a termék kiszállítására?
A megrendelőben visszaigazolást is kaptam, hogy a termék ára 0 Ft.
Nyilván ez nonszensz, de mégis, ilyenkor mi van?
Nem.
Egy webáruház vásárlási feltételeiből:
"Az adás-vételi vagy szállítási szerződés a Vevő és az Eladó között, a termék átadásakor jön létre. Az Eladó a megrendelés kézhezvételének igazolását követően is törölheti a megrendelést, ha a megrendelt termék nincs készletében vagy időközben az ár változott. Ilyenkor minden esetben írásba értesítik mail-en a Megrendelőt. Az estleges változások miatt ilyenkor mindkét fél elállhat."
Nagyon szépen köszönöm!
De ez nem minősül megtévesztésnek?
09:42-eskének:
Nekem számít mások véleménye, de fontos az is, hogy ki mondja. Elgondolkodtam a válaszodon kicsit jobban.
1. Te kis butus, először ügyvédhez szoktak menni, nem a bíróságra, hát még ezt sem tudod?
2. Nem én vagyok az, aki értelmetlennek tűnő kérdésekre válaszolgatva pazarolj a a szabadidejét, hanem te.
3. Ha valamit ingyen osztogatnak, te nyilván rémülten elrohansz onnan, én próbálok élni az adott helyzettel. Az ilyen mentalitást úgy hívják, hogy ÉLETREVALÓ-ság. Amit te képviselsz, azt pedig úgy, hogy CSORDASZELLEM. Mész a tömeg után. Ami nem feltétlen baj, csak lehet, hogy lemaradsz bizonyos lehetőségekről, én pedig próbálom kihasználni azokat. Lehet hogy baj van a mentalitásommal, de nem ártok vele senkinek. Már ha nem kapsz agyvérzést, mert úgy felhúzod magad a kérdésemen. :)
ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!