Bet365-ön, a tőzsdén nyert pénz után, kell-e adózni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 20:09
2/10 anonim válasza:
bet365ös tőzsde pénz csak simán szerencsejáték.
de komolyan... Milyen pénzügyi ismerettel lehet 5 percre előre spekulálni?
3/10 A kérdező kommentje:
Stratégiával és egy kis logikával;)
2012. dec. 12. 20:22
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor most például ha nyerek 2.500.000Ft-ot, akkor ha jól értem, hogy azután adóznom kell! Igaz?
2012. dec. 12. 20:26
5/10 anonim válasza:
Igaz, de összeghatártól függetlenül adózni kell.
6/10 anonim válasza:
ja én is nyertem kis logikával majdnem fél milliót majd el is vesztettem egy nap alatt :)
7/10 anonim válasza:
1000 Ft tőzsdei nyereség után is kell adózni, de a Bet365 az nem tőzsde, hanem fogadás. Azután is biztosan kell, de fogalmam sincs hogyan. Amíg nem nyertél jelentős összeget, millión felül, addig szerintem nem érdemes adózással foglalkoznod.
8/10 anonim válasza:
Én is csak azért írtam a milliókat, mivel ha az alatt nyersz senkinek sem fog feltűnni az a pénz, hogy honnan van. De természetesen pár ezerből is kéne adózni, de hülye az aki tényleg adózik is.
9/10 anonim válasza:
szerencsejáték után nem kell az már adózott jövedelem. A tőzsde az teljesen más tészta az után már kell az SZJA tv szerint.
10/10 anonim válasza:
A Szerencsejáték Zrt. által szervezett nyereményjátékok az adómentesek. Más cég által szervezett nyereményjátékok nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!