Ha decemberben adom le a gyerekek utáni pótszabi igénylésemet, akkor az még jár nekem? És ha csak januárban, akkor utólag már nem lehet?
Nem tudok bemenni a cégemhez( gyesen vagyok és messze van).
A levelek sokszor "elvesznek". Mint ahogyan a februárban küldött is. Na, de most nem is ezzel akarlak bosszantani benneteket, hanem, csak hogy év közben vagy utólag megkérhető-e.
:)
elírtam, még gyeden vagyok csak :))
nem halmozódik? ez új változás?
eddig halmozódott, ugye?le kellett adni minden évben,a bérpapírban is benne van ha jól emlékszem
Pótszabadság, tehát, ha jogosult vagy rá, akkor jár. Hozzácsapják az alapszabadságodhoz, és így határozzák meg az abban az évben járó összes szabadságodat. Erre vagy jogosult. Ha ezt nem tudtad kivenni, akkor az megy tovább a következő évre (évekre) amíg le nem tudod tölteni, tehát nem veszik el, és nem vonják le belőle év váltásakor sem a pótszabikat!
Ha nem szóltál nekik - bár nem tudom, hogy egy GYED-en, GYES-en lévő kismamának miért kell arról értesítenie a munkáltatóját, hogy gyermeke van, akkor sincs gond, mert amikor igénybe szeretnéd venni (vagy kiadják Neked) az elmaradt szabikat, korrigáljátok azt. Nem kell megkérdezned a munkaügyest, mert most válaszolt rá egy.
szerintem a gyerek utáni pótszabikat nem lehet átvinni januárra
én ezt nem ezen a fórumon kérdezném meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!