Valamiert nem kaptam vissza a teljes adojovairasomat mert 140 e helyett 3000ftot kaptam utolag tudok tenni vmit?
Járj utána. Az is lehet,hogy azért csak ennyit kaptál mert kiderült,hogy volt tartozásod régebbről az apeh felé(amit nem igazán szoktak jelezni,hogy gyűljön csak a késedelmi kamat) és azt levonták.
Mindenképpen járj utána,mert ha nem volt elmaradt,elfelejtett tartozásod,akkor nem is tarthatták volna vissza,
De az is lehet, hogy csak ennyi járt.
nyilván annyit tehetsz, hogy bemész a NAV-hoz és érdeklődsz.
A visszajáró pénzt a Kontár Orbán kormány képviselőit fizetik belőle mert alul fizettek azért nem kapod meg.
Köszönd a 2/3-os szavazóknak.
Idézem éccsanyumat:
" Jól tudod az adójóváírás havonta érvényesült, amennyiben az adózó év elején írásban kérte a munkaadótól. Teljes összegben egy bizonyos összegig járt utána csökkent, de így is havonta érvényesült ha kisebb összegben is. Úgy tűnik magas volt a jövedelme? Ha a munkaadó készítette a bevallását akkor június 10.-g vissza kellett a munkaadón keresztül kapni az elmaradt összeget egy összegben. Ha önadózó volt neki kellett visszakérnie akkor nem tudom mi a probléma. Ha el van rontva, valamikor a NAV is megtalálhatja, de az adózó 2017 dec.-g javíthatja, önrevíziózhatja, bárki készítette is a bevallást, ugyanazon a nyomtatványon. Annyit tudsz segíteni, hogy letöltöd nekik a nyomtatványt és meg mutatod neki, melyik sorba mit kell írni. A munkaadótól kapott igazoláson ugyan abban a sorban vannak az összegek ahová a bevalláson kell írni. Nézelődtem. 2011-ben max. adójóváírás 12 hóra 145.200, havi12.100, ez jár havi 180.000+27%=228.600 / szuperbruttó/ összegig. Utána is jár csökkentve évi 3.960.000-ig."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!