A nyomtatványt ha letöltötted, az alatta levő sorban "Aktív sugó" azt is letöltöd. Ezt felpakolja a gépeden, ha az üres nyomtatványt megnyitod, annak a jobb felső sarkában ott lesz a "Sugó", arra kattintva olvasatod a kitöltési útmutatót.
2012. okt. 9. 18:18
3/8 anonim válasza:
Nekem miért nem nyitja meg az oldalt,ha rákattintok a linkre? Pedig nagyon fontos lenne!
2015. aug. 17. 21:12
4/8 anonim válasza:
Azért nem nyitja meg neked, mert ez egy 2012-es kérdés és akkor a 12T1011-es nyomtatványt használták, amit most már nem használnak.
Rendben,köszönöm.De a nyomtatványt hol találom? Amit ki kell tölteni. Mert én csak a 12T1011-es nyomtatványt találtam meg. Amiről írtál az pedig a 15T1011-es nyomtatvány. Vagy elfogadják még amit én töltöttem le?
2015. aug. 18. 10:37
6/8 anonim válasza:
Ott van a 15T1011-es nyomtatvány a tegnapi válaszom linkjén.
2015. aug. 18. 13:39
7/8 anonim válasza:
Ott csak a kitöltési útmutató található meg. Nekem a nyomtatvány is kellene.
2015. aug. 18. 16:47
8/8 anonim válasza:
Rögtön ez alatt a felirat alatt van a nyomtatvány:
"15T1011 Adat és változásbejelentő lap egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére kötelezettek részére"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.