Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha tippmixen nyerek, rámszállh...

Ha tippmixen nyerek, rámszállhat az apeh?

Figyelt kérdés

tegyük fel, hogy tippmixel összegyűjtök 5-6 milliót, de mindig ilyen 100 ezer forint alatti nyereményekkel.

és abból a 5 millióból veszek kp-ben egy kocsit, akkor nyilván az apehnak gyanús lesz, rámszáll, de ha megvannak a nyertes szelvények, azzal tudom bizonyítani, hogy azt a pénzt legális úton szereztem, vagy megüthetem a bokám?

2012. aug. 3. 17:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

értem hogy adózótt, de ha szelvényen összenyerek 10 milliót, mindig ilyen 100 ezer ft alatti összegben(tudom esélytelen, de csak elméleti szinten)

annak nincs más nyoma, csak a szelvények, amiket nem biztos, hogy megtartottam.

Az összegyűjtött 10 millából veszek egy házat, a nav egyből megkérdezi, hogy honnan van, mivel nincs nyoma, na iilyenkor mi van?:D

2016. márc. 16. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!