Szoktatok lottón játszani? Vagy tippmixen fogadni?
sajnálom
rá a pénzt
úgyse nyerek szerencsétlen vagyok :(
Én 4 évig tippmixeztem de most betandwinezek. Szerintem a bwin sokkal jobb és könnyebb mint a tippmix.
Tanácsok annyi hogy főként hazai csapatokra fogadj, mivel én rengetegszer buktam azon hogy a nagyok nem tudtak idegenben nyerni. Még valami: amerikai meccsekre(NBA, NFL, NHL, MLS) soha ne fogadj. Bárki megverhet bárkit:D
Szerintem kezdőként sima 3esélyes fogadásokat tegyél/ez azt jelenti hogy szimplán a meccs végeredményére fogadsz/.
Olyat is lehet fogadni hogy hány gól lesz egy meccsen. Szerintem ez egy hülyeség, én ezeket mindig is kerültem.
Vannak még ezek a félidős hülyeségek hogy megfogadhatod pl: hogy első félidőben a hazai csapat vezet, de a végeredmény döntetlen lesz stb. Ez is egy baromság szerintem:D
Fogadások előtt a tabellákat böngészd át:)
Kombinált fogadást soha nem játszottam, de asszem valami olyasmi hogy akkor is nyersz valamennyit, ha 1-2 meccs végeredményét nem találod el. De az ilyen fogadás jóval drágább mint a sima, szóval szerintem először csak koncentrálj a normálra.
Sok sikert!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!