Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mi az az "Átfuttatott tételek"...

Mi az az "Átfuttatott tételek" a bérpapíron?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már több ideje dolgozom egy cégnél, de most vettem rá, hogy megnézzem a saját bérpapíromat és számoljak utána, mivel keveslettem a fizetésemet. Szóval a levonások közt találtam olyat, hogy "Átfuttatott tételek"! Ez most pontosan mit jelent? Erről szeretnék részletesebb tájékoztatást kapni! A levonások nagyobb részét ez teszi ki. Nem hiszem, hogy az lenne az Összes levonás összesítve, mivel nem is egyezne vele, meg van egy külön olyan is, hogy "Összes levonás". Előre is köszönöm a válaszokat!

Sziasztok!

#bérpapír #levonás #Átfuttatott tételek
2012. júl. 17. 17:21
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Ha neked nem is, de lehet másnak még hasznára lesz.

Természetbeni juttatásokat szokták így kivonni az adóalapodból.

Bruttó bér (Fizu + cafeteria)

- Levonások (Adó, járulék, természetbeni juttatások)

= Nettó bér (ezt fogják neked utalni)

Ha le akarod ellenőrizni, hasonlítsd össze az átfuttatott tételeket a nettó cafeteriáddal.

2016. dec. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!