Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ez fekete munka? az ilyet be...

Ez fekete munka? az ilyet be lehet valahol jelenteni névtelenül?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék,én jól élek,viszont valóban zavar,hogy xy 49 éves ÉLETERŐS (vagy 6 éve) nyugdíjas rendőr felveszi a 200 e Ftos nyugdíját és mellette feketén dolgozik,mint villanyszerelő,él mint hala vízben. Ismerősi körömből,pedig rendesen adóznak,kinevelnek két értelmiségi gyereket nagy kínkeservvel és semmit se kapnak,csak a fizetnivalót.

Mielőtt azzal jönnétek,hogy a bejeltntőt is vizsgáljgatják iylenkor az én lelkiismeretem tiszta,bármit vizsgálhatnak tőlem/nálam.

2012. máj. 31. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem egy féreg vagy...Azért rendőrként megdolgozott érte, és a munka veszélyessége, valamint a 3 műszak miatt, kap annyit amennyit.Komolyan ez a magyar mentalitás, valakinek jól megy valami akkor toljuk fel az illetékes hatóságnál...Legalább nem otthon üldögél, és megy rá az állam pénze.Amúgy meg ismerőseidről annyit hogy mindenki a saját sorsának kovácsa, ha ennyire jó a rendőri hivatás, miért nem választották azt...?valamint nem másokkal kéne foglalkozni, ha meg sajnálod az ismerőseidet segítsél nekik...de ettől a rosszmájúságtól okádnom kell....
2012. máj. 31. 17:27
 2/7 A kérdező kommentje:
valószínúleg azért,mert te is azt csinálod amit az illető a levelemben..mellesleg ezért ilyen rossz az adómorál Magyarországon,mert féregnek tartják az olyan embereket akiknek normális az adómoráluk..Amerikában,Svájcban meg sehol máűshol nem kapnék ilyen kommentet.csak a mi országunk ilyen,látszik is..
2012. máj. 31. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Na azért ne féltsük a rendőröket sem. Az én ismerősöm teli pofával meséli, hogy éjszakai műszakba aludni járnak be, hacsak nincs valami fontos esemény. A közlekedési baleset sérült nélkül pl. nem az...
2012. máj. 31. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

10 millió ember közös érdeke, hogy az országban ne legyen feketemunka. Nyugdíj mellett vállalhat részmunkaidős állást.

Senki nem irigyli tőle. De fizessen adót, ba***a meg...

2012. jún. 1. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Elmondom hogy én egyetemre járok, mellette diákmelózok több mint 160 órában havonta, ennyit a nagy feketézésemről, amúgy meg csicska bérért sz*pathatnak minket, valamint bármikor egyik napról a másikra ki lehetünk rúgva, mellesleg abból a hatalmas órabéremből is levonnak 16% ot...Nem azt mondom hogy félteni kell őket, csak mi köze van valakinek ahhoz hogy más hogyan próbál meg boldogulni, de egyik nagyon jó barátomnak van egy nagyon jól menő cége, ami után teljesen becsületesen adózik, és mégis egykét jóakarója csinált neki egy kis munkát azzal hogy néha néha bejelenti őt a navnál, úgy hogy semmi alapja. Igen ez a fizessen adót mindenki, talán ha megnézel más országokat, hogy ott milyenek az adóterhek, meg itthon akkor el, valamint hogy mi a pénz reálértéke akkor azért el lehet filózgatni rajta hogy, mire is fizetek be ennyit??Arra hogy a sok c***t eltartsam? Meg arra hogy x millióért szalma kalapokra ír ki közbeszerzést a MÁV? Az irigykedéssel van bajom, mert mindenki rinyál, meg feljelentget.Az meg hogy a rendőrség egy korrupt sz*rkupac az tény...ugyanis hogy lehet az hogy a hajógyárin szipogva közlekedik mindenki, de egy razzia nem volt még ott??Jah biztostan járvány tört ki a kortársaim között...:D Visszatérve a témához, mindenkinek magával kell foglalkoznia, mindenki előtt ott áll a lehetőség hogy feketén, vagy fehéren dolgozzon, az meg már legyen az ő lelkiismereti problémája.
2012. jún. 1. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék, szerintem is túlzás az az adóteher, amit a kormány az emberekre és a vállalkozásokra ró, de ugyanakkor azon is el lehetne gondolkozni, hogy ha mindenki becsületesen befizetné az adót, amit kell, akkor nem lenne szükség olyan magas adókra és mégis meg lenne a kormány bevétele is. Szóval mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Magyarokba sajnos annyira benne van ez a csalási kényszer, ez a csináljunk mindent okosba, amit egyeseknek van képe magyar furfangnak meg hasonlóknak nevezni. Azon senki nem gondolkozik el, hogy miért tart itt ez az ország? Nyilván nem csak pár tucat politikus hibája! Az itt élő emberek teszik ilyen élhetetlenné a saját országukat. Igen is igaza van a kérdezőnek, tegyünk végre valamit ezek ellen a férgek ellen, akik miatt a becsületes embereknek egyre rosszabb a helyzetük!
2012. jún. 2. 23:21
 7/7 anonim válasza:

A politikusoktól a nagy kutyáktól miért nem veszik el mindig a kisembert hibásztatják Tisztelem aki dolgozik akár feketén vagy fehéren itt a tét a megélhetés a politikusok akik csak a pénzt zsebelikbe és szivatják a jó népet be kaphatják nekik kéne szorulniuk

Mellesleg hova nincs termelés kétkezi szakmunkás munkás az államnak a kötelessége hogy legyenek befektetők magyarországon de már az sincs mindent szét barmoltak lesz is fekete munka ne csodálkozzunk

2012. jún. 19. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!