Mi a teendő ha véletlenül "rossz" csekket adtam fel?
A csekken levo zaonosito elter, ha lusta programozo irta a rendszeruket akkor kapsz majd egy feloszlitast hogy me nem fizettel es akkor mehetsz reklamalni hogy jovairjak.
Ha Nem lusat programozo irta a szamla nyilvantarto rendszert akkor eszreveszi hogy nincs teljesitve a xzy azonositoju szamla de az adott user id fizetett be mas azonositoval es elszamolja annak:)
Én mindig úgy szoktam, hogy az eredeti számlát fizetem be, és nem a felszólítást, és még sose volt ezzel gond.
De ha mégis gond adódik, reklamálni kell! Ha ott a feladóvevény a kezedben, akkor hivatalosan igazolhatod, hogy befizetted a számlát.
Amúgy nem is értem milyen rendszertelenül küldik ezeket a számlákat. Valamikor hónap végén kiküldik 25-i határidővel, amit ugye esélytelen befizetnem. Mire megkapom a fizetésemet, már jön is a felszólítás. Ha megnézed a következő számlát, a felszólítás kiküldéséért felszámolnak valami ~500 Ft-ot. Ez magán a felszólításon még nem szerepel, hanem csak a következő havi számlán! Valamikor meg 5-i határidővel küldik a számlát, de az is necces, mert addig meg még a többi csekk nem érkezik meg, én meg egyszerre szeretném feladni őket, nem rohangálok velük egyenként a postára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!