Mi a menete, és hol kell intézni, ha be szeretném jelenteni az apeh-nál, hogy valaki kiadta a lakását feketén?
nézd, ha az anyját kicsinálod, feszült lesz és ideges, + élete végéig fizeti a kiszabott bírságot, akkor benne lesz a pakliban, hogy eladja a lakást vagy a gyerek kevesebb ruhát, játékot, kirándulást kap + egy kiborult anyát... Gondold már át! Egy lakást bármikor fel lehet újítani, lakás marad.
Az anya nem íratta a gyermekre a lakást, ez oké,de az anya vagyona így is- úgy is a gyermeké lesz egyszer,akkor is, ha nem íratta most rá.
ha szereted a gyereket hagyd békén őket, ne piszkáld az anyját sem és törekedj arra, hogy rajtad ne múljon a gyermek nyugodt élete.
a lakást fel lehet újítani bármikor.
Köszönöm a válaszokat!
Ismerem az anyát (sajnos). Rokonom... Én csak a gyermeknek szerettem volna jót, ismervén a helyzetet. Sajnos az anya, mindenkit és mindent a gyermek elé helyez... Pénzt meg biztos, hogy nem tesz el neki, sajnos tudom, hogy magára, és a pasikra költi.
Okosabb nem lettem, azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!