Dvdcd kérdése:
Lehetséges-e külföldön vásárolt kávé és műszaki cikk áfájának visszaigénylése ha a külföldi partner nem hajlandó áfa nélküli számlát kiállítani?
Figyelt kérdés
Egyéni vállalkozóként többször is rendeltem Németországból és Angliából kávét és műszaki cikket webshopon keresztül. Hiába adtam meg az eu-s adószámomat és kértem, hogy áfa nélkül számlázzanak ez mindig süket fülekre talált és áfával növelt (7% ill. 19%) számlát kaptam. Lehetséges ezt valamilyen módon Magyarországról intézni, hogy a másik ország az ott befizetett áfát elutalja?2012. márc. 3. 20:00
11/12 anonim válasza:
"Szerintem inkább pitiáner dolog az, ha valaki egy kérdésre nem tud érdembeli választ adni, akkor ahelyett, hogy kussolna benyom egy nagy büdös okoskodó semmit. "
Kár, hogy nem lehet "thumbsup"-olni a kérdező kommentjét...
12/12 anonim válasza:
Hát nem semmi az biztos. Nagyokosnak üzenem, ha én nem vagyok biztos a partneremben már pedig egy webáruházban nincs személyes kontaktus, akkor ÁFÁS SZÁMLÁT KELL KIÁLLÍTANI, és a partner ha jogos, elekafa nyomin visszaigényelheti.
És tényleg ne írj hülyeségeket, akkor inkább semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!