Hol találom meg a nyitvatartást? És egyáltalán én akárhova bemehetek?
Tiszta ideg vagyok már...nem találom az apeh honlapján sehol, hogy hol találhatók apeh kirendeltségek, és ezek mettől meddig vannak nyitva. Ráadásul nem tudom, hogy akármelyik apehba bemehetek csekket kérni, hogy fizethessem a tb-met, vagy csak a kirendeltbe ahova eddig is jártam?
Konkrétan Budapest XVII. kerületről lenne szó, úgy tudja a párom van itt egy, de nem találjuk a nyitvatartást. Eddig gödöllőre jártam.
Bocsánat, hogy ebbe a kategóriába raktam a kérdést, de tényleg felháborító, hogy ha már köteleznek hogy a 0 fizetésemből fizessem a tb-t amire nem tartok igényt, akkor semmi segítséggel oldjam is meg....itt talán hamar válaszoltok nekem.
20l
elmaradásom is van elvileg...ezért kéne csekk, hogy mégis mennyit kéne befizetnem...
második rengeteget segítettél ezt én is megtaláltam. de ezen NINCS rajta ami nekem kéne.
Google: "apeh ügyfélszolgálatok"
Érdekes, nekem azonnal kidobta az előző linket.
Központi ügyfélszolgálatok és fővárosi kirendeltségek nyitva tartása
Hétfő: 8.15–18.00
Kedd: 8.15–12.00
Szerda: 10.00–18.00
Csütörtök: 8.15–12.00
Péntek: 8.15-12.00
NAV Kelet-budapesti Adóigazgatósága
Illetékesség:
Budapest, VI-VII-VIII., X. és XIV-XV-XVI-XVII. ker.
1144 Budapest, Gvadányi u. 69.
06-1-467-7100
mi 3man kerestük, 3 gépen, egyikünk se találta...érdekes.
Köszönöm a hasznos válaszokat! ideges vagyok, mert nem akarok több 100.000-et utólag fizetni a semmire.
És igen, nem tartok igényt rá, mivel nem járok orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!