Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bemehetek a lakásomba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemehetek a lakásomba?

Figyelt kérdés

Sziasztok,férjem megcsalt, kipakoltam nagyjából a lakásból, a kulcsokat leadtam neki,de néhány dolgot ott felejtettem.

Kérhetek-e a rendőrségtől segítséget,hisz a felesége vagyok még, hogy velük együtt bemenjek és elvigyem a cuccaimat???? Vagy szólíthatja e a rendőrség őt, a lakás kinyitására?

2011. aug. 31. 10:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
A férjed nem enged a lakásba?
2011. aug. 31. 10:23
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Hát, először is a férjedet kéne felhívni, hogy mehetsz-e. Amúgy az ő lakása, vagy közös?
2011. aug. 31. 10:26
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
A legnagyobb baromság amit tettél, nem szabad a "saját tulajdonu" lakásod elhagyni! De ha nem a tied, előbb utóbb úgyis kidobott volna! Akkor mehetsz vissza, ha beenged!
2011. aug. 31. 10:28
 4/20 anonim ***** válasza:
68%
utolsó! ott van h leadta a kulcsokat, magyarul nem az övé!
2011. aug. 31. 10:30
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Ja, oké, nem vettem észre. De továbbra is azt mondom, hogy a férjedet hívd fel előbb.
2011. aug. 31. 10:32
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

miért kéne ehhez a rendőrség ? bántalmazott? nem ! akkor hívd fel, és mond meg neki, hogy erre és erre még szükséged van, adja oda neked, ekkor és ekkor mennél a cuccaidért, legyen otthon / viszel magaddal egy megbízható barátot, aki tudja igazolni,hogy ott voltál ha esetleg nem akarna neked semmit vissza adni /. Azért neked sem esne jól, ha a rendőrség kopogna az ajtódon, mint valami bűnözőnél !

Felnőtt emberek vagytok, ezt meg lehet oldani mindenféle rendőrségi intézkedés nélkül !

25/L

2011. aug. 31. 10:32
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha közös a lakás akkor be mehetsz a cuccaidért, ha csak a férjedé akkor is be mehetsz de csak az ő jelenlétében pakolhatsz össze. Ha tiéd a lakás akkor neked kéne őt kiraknod amit meg is tehetsz jogosan akár rendőri segítséggel is. Ha közös a ház tehát fele fel pénzből vettétek vagy hasonló akkor vagy a férjed fizeti ki a felét ha ő marad ott vagy te a férjednek, persze akkor te maradhatsz ott. De természetesen a személyes dolgaidért jogosan vissza mehetsz ha a férjed nem enged akkor hívj rendőrt hogy segíthessen bejutni oda. Keress fel még egy ügyvédet is és tőle is kérdezd meg hogy ilyenkor pontosan mi a helyzet, mert minden apró részletet még én sem tudok elmondani neked.
2011. aug. 31. 10:33
 8/20 anonim válasza:
19%

Kedves kérdező egy kicsit azért te is nézzél magadba mert lehet ,hogy te is hibás vagy abban ,hogy megcsalt téged lehet ,hogy elhanyagoltad őt.

Egyébként visszamehetsz a lakásba.

2011. aug. 31. 10:39
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Én azért felhívnám a férjem, hogy engedjen be...
2011. aug. 31. 10:42
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
utolsó! te egy hülye f@sz vagy! hiába hanyagolnak el, meg lehet beszélni a problémákat, a férje gondolom nem kínai, nem az az első hogy megyünk félre. nagyon beteg vagy ha neked ez rendben van
2011. aug. 31. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!