Napietus kérdése:
Ha az ügyfél hibája miatt kapok büntetést, tehetek valamit?
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem fizetett, bizonylatait sem hozta, végül augusztusban megegyeztünk abban, hogy elköszönünk egymástól. Kitöltöttem a T182-est, aláírtam, odaadtam a feleségének, hogy ő is írja alá és adják postára. Megígérték, de ez nem történt meg, mivel a NAV engem kent meg az elmaradt szeptemberi bevallások miatt 80 eFt-ra. Mit tehetek, érdemes fellebbezni?2011. nov. 8. 00:06
11/13 anonim válasza:
ha könyvelő vagy akkor nem az apeh info vonalán tájékozódunk elsőként bocsánat. És igenis elektronikusan kell, de ha papiralapon, akkor sincs két aláírás csak egy. Tehát valami nem kerek. Ilyenkor két térti megy az ügyfélnek ha átveszi jó ha visszajön akkor szüzen elrakom és pont. és máris lövöm a 182-est
12/13 anonim válasza:
Ráadásul az ebeven látod a neved alatt folyamatosan, bírságig nem aggasztott? Édes istenem.... Hát ettől nincs becsülete a szakmánknak.
13/13 anonim válasza:
Ha te adod be a bevallásokat elektonikusan és szabályosan, azaz nem az "ügyfél" azonosítója és kódja alapján, hanem rendesen megbízottként a te ügyfélkapus kódod alatt, akkor a 182-est is be lehet itt adni egyoldalúan, nem kell rá semmilyen aláírás, visszamondod a megbízást és kész. Sok ilyen van, ha pl. nem fizet vagy nem jelentkezik az ügyfél. Ez így működik. Szóval ezt elcseszted, a bírságot be kell fizetned, de msot már add be a 182-est!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!