S. O. S. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Egyébként ilyen peche csak egy valóban luzer embernek lehet.Behívtak kiutalás előtti ellenőrzésre Áfa miatt. Ebből következik, hogy visszaigénylésünk volt. Holnap reggel megyek, de 10 perce vettem észre, hogy tök rossz a bevallás. Egyszerűen rossz papírból dolgoztam a bevellánás és így hülyeség került a befizetendő rovatba. Full gáz! Teljesen ki vagyok, sokkos állapotba kerültem.A megbízó levelet még nem vettem át, de telefonon már "megkezdték" az ellenőrzést, még anyagot is kértek be faxon(azt nem tudom jogszerű -e ez így). Már 3 napja szedegetem össze az alátámasztást és akkor most az utolsó pillanatban kiderül, hogy eleve rossz táblázatból töltöttem a bevallást. Szerencsére még így is visszajár,(nem fordult befizetendőbe) de egyszerűen nem tudom, hogy most mit tegyek? Az életben nem gondoltam volna hogy ez előfordulhat. Óriási blama. Egyszerűen sült hülyének érzem magam :(:(:(:(
2011. jún. 29. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

csinálsz egy önellenörzést,kitöltöd az új papírt, bemész és megmondod,hogy hülye voltál.

(az,hogy elhiszik-e azt nem tudom)

2011. jún. 29. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszotlál! Legalább valaki elolvasta.Már szétbőgtem az agyamat, de nem tehetk semmit, az nem használ. Nem akartunk csalni, csak a kolleganő, szét volt esve és egyszerűen más táblát adott oda mikor a bevallást készítettem. Nagyon szégyenlem magam, hogy bár 50 -szer ellenőríztem , de csak a számokat, a fejléc "hülyesége" nem tünt fel.
2011. jún. 29. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne ijedj meg, nem vagy egyedül. Nincs nagy gáz, főleg, hogy így is visszaigénylésetek lenne. Emberek vagyunk, tévedhetünk.

Fogadd meg az előző válaszoló tanácsát...

2011. jún. 30. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem küldeném be az önrevit, nekünk is nem rég volt ilyen, de az nem az én hibám volt, bementem megmondtam és ők mondták hogy akkor nyujtsam be és pont.
2011. jún. 30. 11:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mnidenkinek!

Most értem vissza a helyemre és szeretném megosztani Veletek is mi lett a vége :)

A legeslegelején még a megbízó levél átvétele előtt mondtam a (különben nagyon kedves és fiatal) ügyintézőnek, hogy ez történt. Elsőre is megnyugtatott, hogy nem vagyok egyedül, ilyen mindenkivel előfordul és nyugi. Mikor megtudta, hogy megírtam (reggel elkészítettem de nem nyújtottam be) az önreviziót még meg is örült neki elkérte a jegyzőkönyvvel együtt és már ennek az egésznek a tudomásulvételével folyt tovább a vizsgálat.Szerintem tök rendes és segítőkész volt. Látta rajtam, hogy nagyon bánt a hiba és még többször bizonygatta,hogy ez igen gyakori szinte mindennapos tévedési szituáció.Köszönöm mégegyszer a válaszokat és a biztatást. (azért van mit behoznom alvás terén, mert egész éjjel ezen rágtam magam, hogy lehettem ekkora tinó)

2011. jún. 30. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!