S. O. S. Mit tehetek?
csinálsz egy önellenörzést,kitöltöd az új papírt, bemész és megmondod,hogy hülye voltál.
(az,hogy elhiszik-e azt nem tudom)
Ne ijedj meg, nem vagy egyedül. Nincs nagy gáz, főleg, hogy így is visszaigénylésetek lenne. Emberek vagyunk, tévedhetünk.
Fogadd meg az előző válaszoló tanácsát...
Köszönöm Mnidenkinek!
Most értem vissza a helyemre és szeretném megosztani Veletek is mi lett a vége :)
A legeslegelején még a megbízó levél átvétele előtt mondtam a (különben nagyon kedves és fiatal) ügyintézőnek, hogy ez történt. Elsőre is megnyugtatott, hogy nem vagyok egyedül, ilyen mindenkivel előfordul és nyugi. Mikor megtudta, hogy megírtam (reggel elkészítettem de nem nyújtottam be) az önreviziót még meg is örült neki elkérte a jegyzőkönyvvel együtt és már ennek az egésznek a tudomásulvételével folyt tovább a vizsgálat.Szerintem tök rendes és segítőkész volt. Látta rajtam, hogy nagyon bánt a hiba és még többször bizonygatta,hogy ez igen gyakori szinte mindennapos tévedési szituáció.Köszönöm mégegyszer a válaszokat és a biztatást. (azért van mit behoznom alvás terén, mert egész éjjel ezen rágtam magam, hogy lehettem ekkora tinó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!