Ha kérem az adójóváírást, magasabb lesz a bérem, mint amiben megállapodtunk? Vagy hogy van ez?
ugyanis felvettek dolgozni, megállapodtunk a bérben(fix) a nettoban -ebből kikalkulálták annak mennyi a bruttója és
automatikusan aláírattak velem egy lapot - adóelőleg nyilatkozat - hogy kérem az adójóváírást
(amúgy nem szoktam kérni, mert úgy évente kapok vissza pénzt az apehtól - másképp meg nem vettem eddig észre, hogy magasabb lenne a bérem)
nos, így hogy most igénybe vettem a megállapodott béren felüli lesz a jövedelmem? vagy?
tehát most a kialkudott béremben bele van kalkulálva az adójóváírás.
szóval ha nem kértem volna, akkor többet kapnék?
jól értettem?
szóval jobb lett volna oda figyelni mit írok alá.
ha nem kértem volna a jóváírást akkor is a kialkudott nettot kapnám és még az apehtól is kapnék vissza évfordulókor...
hát lehet jobb lett volna ezt nem tudnom :(
az a legrosszabb az egészben, hogy én világéletemben mindig úgy nyilatkoztam hogy nem kérem, erre most, hogy a legstabilabb munkahelyen vagyok (hosszú távú, nyugdíjig megmaradó jelleggel)PONT MOST nem így nyilatkoztam!!!
kivagyok.
köszi a választ
hát felgyújtottad bennem a reményt :)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!