Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Moskolcon hol kerhetek ingyen...

Moskolcon hol kerhetek ingyen konyvelot aki ert is hozza vagy hova kell mennem ehez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ingyen??? Te ingyen dolgozol?
2009. ápr. 30. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Könyvelő vagyok, miskolci, de nem ismerek olyat, aki ingyen dolgozik, tanácsot persze adnak, de munkát nem végeznek.
2009. ápr. 30. 10:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Elnézest kell kérnem felre lettem akkor informalva vagy felre erthettem valamit ez ugyben.

Oszinten,nagyon fiatalkent tars vallalkozo lennek es erdeklodnen es jelen pillanatban is tanulok "minden felet" ami hasznos lenne.Szeretnem termeszetesen kifizetnki ami szukseges akik illetekesek.De nem igazan tudom kik az elso hivatalos szervek.Koszonom a valaszokat.

2009. ápr. 30. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
A könyvelői munka nagy felelősséggel jár. Nem biztos, hogy jól jársz egy ingyenes tanácsadóval, aki nem fog neked csinálni semmit. Keressetek egy könyvelőt, akivel könyveltetni fogtok, és az mindent elmond, tájékoztat. A válaszolók között is volt miskolci. Próbáld meg a privát e-mailt.
2009. ápr. 30. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocs! Most látom, hogy a miskolcinak nincs megadva a privát lehetőség. Kérd meg, hogy írjon neked Ő.
2009. ápr. 30. 13:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazan hálás vagyok a tippeknek,valóban ez lesz a legjobb nontés.Ez uton akkor érdeklodnék is attol a szemelytol aki írt ide mint konyvelo,hogy ha tud legyen szives itt jelentkezzni,ha nem szeretne megertem.
2009. ápr. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!