Hogy tudok valakit feljelenteni az Apeh-nál? Betelefonálok és elmondom hogy miért jelentem fel?
Kedves Fórumozók!
Nézegettem a hozzászólásokat és nem tudok kiállni, hogy ne füzzek hozzá megjegyzést.
A közérdekű bejelentő üldözése büncselekmény!
Meglehet kérdezni jogászt és ugyanezt a választ fogja adni. Én ezt azért tudom, mert a volt főbérlőm és családja által még 2007-ről ennek az áldozata vagyok. Nagyon hosszú jogi procedúra volt.
Feljelentést a www.nav.hu belül a "kapcsolatok" és ott az úrlap kitöltése során kell kérni, hogy a vizsgálati anyagtól külön történjen az adatok zártan történő kezelése. Minden bejelentést "KÖZÉRDEKŰNEK VESZNEK ÉS A SZEMÉLYES ADATOKAT ZÁRTAN KEZELIK.
Minden bejelentést kivizsgálnak viszont nem minden esetben küldenek vagy kap az Adóhatóságtól megbizólevelet az ellenőrzés alá vont személy.
Fel lehet valakit telefonon is jelenteni de ez a leggyorsabb és egyben legegyszerűbb módszer arra, hogy az Adóhatóság felfigyeljen rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!