Hogy tudok valakit feljelenteni az Apeh-nál? Betelefonálok és elmondom hogy miért jelentem fel?
Igaza van az utolsó hozzászólónak. Miért nem jelented fel a parlamenti képviselőket? Tudod-e hogy azok közül senki nem fizet adót, van jó könyvelő, ügyvéd és elintézik. Pedig a milliós fizetéseken túl, a számlanélküli "költségtérítés, állami lakás,....És van bőven belőllük, az ország lakosságszámához mérve a világ legnépesseb parlamantje a magyar!!!!!A környező országokban max. 100 képviselő a majd 400-hoz képest ami itt van, ha ezek befizetnének mindent de jó lenne.
És a tragika hogy nem az ország ügyeit tárgyalják hanem egymás ellen acsarkodnak /párt de személyes értelemben is/
Azokat is felkéne jelenteni igen, csak semmire nem mennél vele de ha te ennyire eltűröd hogy csalnak, sikkasztanak akkor csak gratulálni tudok.
A 08:40-as válaszolónak üzenem hogy anyádék is egy kultúrált gyereket hoztak létre megjegyzem az ilyen parasztok miatt tart ott az ország ahol tart, gondolom te könnyen beszélsz a milliós kereseteddel te bunkó tapló paraszt.
Sajnos ebben a qrvák országában, már semmi nem az, aminek látszik.
Már eddig kétszer húztak le állami szintű bűnözőkhöz közeli vállalkozások és velük egyetemben még az állam is. Elrebegem nektek röviden ez első esetet, csak okulás képpen:
1999-ben egy polgármester asszonyhoz közeli vállalkozó csődbüntettet hajtott végre (ennek ellenére vígan él a mai napig a rablott pénzekből és felfüggesztettet kapott, sőt a lánya viszi tovább a "vállalkozást"), aminek eredményeképpen engem megkárosított akkor kb.3.000.000.- forinttal. Esélyem sem volt visszaszerezni a pénzt vagy az árut, a háttérhatalom miatt. Erre még azután jött az állambácsi a markával és mivel kiadtam rá a számlát és mivel 2000 január 1-vel megváltoztatták a behajthatatlan követelések könyvelésére utaló szabályt, miszerint nem számolhattam be a veszteséges ÁFA-mat, a következő negyedéves ÁFA-ba, hanem le kellet írnom a következő 2000 évi adóalapomból, ezért a negyedévben keletkezett kb. 1.000.000 forint ÁFA-mat be kellett fizetni az államnak. Nem volt elég a "vállalkozó" lehúzása, még az állam is csavart egyet a tökömön. 3 gyerekkel, lakáshitellel a nyakamon, ez szerintetek mi volt, ha nem rablás, állami szinten. Akár hova fordultam segítségért, mindenhonnan elhajtottak, mint a lovat. Oldjam meg. Amit lenyúltak, az más tulajdona volt, mert hitelbe hoztam el és ezt nekem ki kellett köhögni az ÁFA-val együtt.
Szerintetek, én ezután segítek az államon bármilyen tevékenységemmel? Jelentsek fel bárkit is? Minek? Értelme egyenlő lenne a nullával és amilyen mocskos, aljas, hazaáruló "vezéreink" vannak, még a végén engem marasztalnának el, vagy még rosszabb; ha látják milyen "öntudatos" jelentgető vagyok, lehet, hogy beszerveznének valami ügynöknek és ha nem állnék kötélnek, akkor engem és a családomat is tönkretennék.
Na, ennyit a becsületességről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!