Igaza van, csak sokan gyávák vagyunk. Persze ott kezdődik, mikor a milliárdosok adóparadicsomokba viszik a vállalkozásokat... Hát Ők hazafiak!!! Sőt szociáldemokraták K...lyi volt ipari min.
2009. ápr. 20. 11:56
12/17 anonim válasza:
Neked ehhez semmi kozod nincs! Ugyhogy szallj magadba, es felejtsd el hogy feljelentsd a szomszedodat. Ha neked o barmit is art az eletedben, akkor ok. addig viszont foglalkozz a sajat magad eletevel!!!
Azert azt ne felejtsd el, hogy Isten nem bottal ver, es hiaba van most nagy szad, hiaba megy jol a sorsod, meg nem tudod, hogy mi var rad az eletedben.
De egyszer mindenki visszakap mindent. Kivanom, ha feljelented is az illetot, a lelkiismeret furdalasodtol az eletedben egyetlen boldog pillanatod ne legyen.
Pukkadj meg ahol vagy:)))
2009. ápr. 20. 13:15
13/17 anonim válasza:
A nagy igazság az, hogy ha feljelented, még lehet neked lesz kellemetlen érzés, pedig lehet megérdemelné a szomszédod. Én hiszek abban, hogy a rossz emberek a büntetésüket meg fogják kapni, majd egyszer és akkor amikor nem is várják.
2009. ápr. 20. 21:20
14/17 MARIANN06 válasza:
Jelentsd csak fel!Nem tudo hogy kit de tedd meg.Mi akik rendesen fizetünk mindent, szarul élünk,aki lop csal meg hazudik annaK meg jol megy? HOGY VAN EZ?
2009. ápr. 23. 10:50
15/17 anonim válasza:
Szerintem ha uzsorázna, nem akarnád feljelenteni... Gondolom csak kitaláltad, hogy antipatikus legyen a személye a kérdésed látogatóinak. Mert ha uzsorázik, akkor biztosan intézi valakivel a behajtást is.
Szóval ha van bizonyítékod, hogy nem adózik (ugyan milyen bizonyítékod van?), akkor hajrá. De ha már ott vagy, írd már fel a honatyáink nevét is, akik számla nélkül vesznek fel költségtérítést.
stb.stb.
2009. ápr. 24. 06:13
16/17 anonim válasza:
Nem jelentenék fel senkit, de megértem a kérdező érzéseit, mert nem a szomszédomtól, aki normálisan dolgozik a családjáért sajnálom vagy irigylem azt, ami van neki, sőt örülök is neki, hanem azoktól az emberektől, akik (ismerek sok ilyet) 50milliós házakat felépülnek és nem adóznak semmit, hanem viszik ki a pénzüket küldföldre, amit összecsaltak. Mindent a barátnőjük nevére íratnak, hogy ne lehessen megfogni őket. Na ez az ami vérlázító!!! Élik világuk, a másik ember meg aki rendesen, becsületesen dolgozik, fizeti a kevéske fizetése után az adót nem bír megélni. És nem azokra a kivételekre gondolok, mert van olyan is, akinek sok van és rendesen fizet is utána. Tőlük sem sajnálom! De sajnos a mi kis országunkban a legtöbb sok pénzű emberke nem becsületes úton szerzi a pénzét és nem is adózik utána.
2009. ápr. 24. 09:05
17/17 anonim válasza:
Szerintem írjál egy levelet a területileg illetékes Apeh-hez. Úgy tudom a névtelen bejelentéseket is kivizsgálják. Én is felnyomnék szívesen a környezetemben élő embereket. Pl. olyat aki szoc.segélyből él, az férje rokkantnyugdíjas és mellette feketén dolgozik, és közben 8 milliós hitelt vettek fel /55 évesesen/ hitelre autó lakásfelújítás stb. Az Apeh miért nem nézi meg azokat is akik így élnek. Miből futja a hitelt fizetni. Fekete munka és segélyek felvétele jogtalanul. Nem azt kéne vizsgálni, ha valaki 70 év munkája után kp.vesz egy új autót, esetleg egy újépítésű ingatlant.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!