Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Megbüntethetnek? Nagyon fontos!

Megbüntethetnek? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
17éves vagyok. fagyizóban dolgozok. Tegnap két adóellenőr volt nálam és fagyit vettek. Állították, hogy nem adtam nekik blokkot, végül addig győzködtek, hogy el kellett foganom, hogy így történt...a papírra azt írták, hogy 18 éves vagyok, tehát nagykorú. Közben én még csak 17 vagyok..kiskorúakat is megbüntethet az APEH?
2011. aug. 18. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha igazad van, mindenképpen bizonygasd hogy adtál számlát, ha kell a kamerával is !! Álj ki magadért
2011. aug. 19. 07:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Kettővel ezelőtti jól tudja. Büntethetnek téged is, maximum 50ezer Ft-ig.
2011. aug. 19. 08:16
 13/15 anonim válasza:
67%
Nagyon buta voltál! Egyébként meg a blokkot kell legelőször a vevő orra elé tenni, és csak utána elvenni a pénzt! Nekem ezt így tanították!
2011. aug. 24. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
már...hogyan adjon blokkot hanem fizettek ??? Még a tescoban is a pénz átadása és megszámolása után blokkolnak
2011. aug. 24. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Én vennék nálad nagy összegű dolgokat, bútort, ágyat, ingatlant, add ide előszőr a blokkot, aztán majd megtudod mikor kapod a pénzt :LOL

Mekkora emberek vannak.

2011. aug. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!