-Kiszeretnem adni a 1,5 szomas lakasomat, mennyi adot kell fizetnem az alberleti dij utan, es ha nem jelentem be mert igy egyezunk meg mennyi lehet a buntetes? -Ha van valami jo otletettek, tapasztalatottok ez ugyben megkoszonem a valaszotokat.
nézd meg a www.apeh.hu-n a letölthető nyomtatványok között szoktak lenni információs füzetek, többek között erről is van, ahol leírják, milyen adózási variációk közül választhatsz ingatlan bérbeadása esetén. vagy önálló tevékenységhez teszed, vagy különadózóba, ki kell majd számolni, melyikkel jársz jobban. függ ugyanis az egyéb jövedelmektől is, hogy neked melyik mód a jobb.
hogy mekkora a büntetés, azt sajna nem tudom.
Koszonom szepen a segitsegeteket!
Azert vagyok olyan bizonytalan ez ugyben,mert nagyon rossz tapasztalat van az ismeroseim koreben.Az alberlok vissza elnek azzal,ha nincs bejelentve,de ha be is van akkor sem tudjak a penzuket egyszeruen vissza kapni,mert ugye tudjuk a torveny nem a kisembereket vedi....
Megegyszer koszonom,hogy irtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!