Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Segítene nekem aki ért ehhez?

Segítene nekem aki ért ehhez?

Figyelt kérdés
Egy borozót bérlek a jövő hónaptól.Sajnos az elöző cég,engedély, és minden megszünt,tehát nekem mindent elölről kell kezdenem.Abban kérnék segítséget,hogy a Bt. kiváltása,engedélyek menete egésszen a nyitásig, hogy megy?Valamint egy hozzávetőleges árra lennék kiváncsi amibe ez kerül.Mindenki mást mond,összegben is és intézkedést illetően is. köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 4. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd..Ezt leírni pár mondatban nem lehet.Sok mindentől függ,hogy milyen papírok kellenek,hogy neked ez anyagilag mennyibe fog kerülni.

De én egy valamit mégis nem értek.Jövő hónaptól bérelsz egy borozót,és te semmit nem tudsz az üzletről? Hogy indulhatsz úgy neki egy vállalkozásnak,ha nem rágtad át magad az egészen??

Neked kell mindent elintézni,neked kell utánajárni..Pár mondattal nem leszel kisegítve

2011. júl. 4. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:

a bt. alapításhoz nem tudok hozzászólni, de azt is szerintem az önkormányzatnál kell kezdeni ott felvenni a megfelelő tevékenységi köröket, ők autómatikusan továbbküldik az engedély kérelmet az ANTSZ-nek, meg a többi felügyeleti szervnek és a nyitástól számított 20 napon belül kimennek az engedély miatt ellenőrizni (élelmiszer biztonság, antsz..stb)(asszem az antsz engedély 15e ft). tehát ha megvan a bt és az önkormányzattól megkaptad az engedélyt akkor nyugodtan kinyithatsz és a többiek majd jönnek maguktól. persze ehhez meg kell, hogy legyen a haccp kézikönyv, egészségügyi kiskönyv (esetleg szerződés egy üzemorvossal), pénztárgép ...stb.

mi fagyizót nyitottunk, cég már volt csak hozzá kellett adni a tevékenységi körhöz a megfelelőt a többiek meg jöttek maguktól ahogy már írtam.

2011. júl. 4. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak a Bt. alapításához tudok hozzászólni. Ügyvédhez kell fordulni, ők foglalkoznak társaságok alapításával, és nem az Önkormányzat. Kell könyvelő is, mert az alapítás után egy csomó bejelenteni valód lesz a NAV felé.
2011. júl. 4. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Idefigyejjen főnökúúr, 3 millijóé bármit megszerzek.
2011. júl. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!