Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Február 11-én adtam fel...

Február 11-én adtam fel bevallásomat. Visszaigényelt összeget mikor utalják? (Lakcímre kértem)

Figyelt kérdés
Legnagyobb megdöbbenésemre a visszaigényelt összeget nem, de a késedelmi pótlékról (900,- Ft) szóló utalványt ma megkaptam. HOgy lehet ez??
2009. márc. 27. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Több megoldás lehetséges. Ha a visszaigényelt összeg 100.000,- Ft vagy több, akkor azt a posta nem viszi házhoz. Elméletileg erről értesítőt kellett volna kapnod. Először célszerű lenne a helyi postán érdeklődni, nincs-e náluk az utalvány. Ha a postán nem tudnak semmit az utalványról akkor kellene az APEH-hoz fordulni, mert ők tudnak olyan adatokat az utalványról ami alapján a posta rendszerében keresni lehet.
2009. márc. 27. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyi a késedelmi kamat, akkor kb. 120000Ft körül kapsz vissza. Ha a pótlékot megkaptad, akkor az adó-visszatérítést is ki kellett, h' utalják. Az adóhivatalban kéne érdeklődnöd, mert ott meg tudják mondani a ragszámot, ami alapján kerestetheted a postán a lóvét.
2009. márc. 28. 22:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 29. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
én még a tavalyi adóbevallásom után sem kaptam meg.
2009. márc. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!