Április 14-én adtam fel a bevallásomat, jár vissza pénz, de azóta semmi, nem küldik. Hol kell érdeklődnöm ilyenkor telefonon?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 19:44
1/5 anonim válasza:
nem késtek el... azt hiszem 30 napjuk van utalni, (ha nem 60 nap, de inkább 30)
2/5 anonim válasza:
Biztos beikszelted, hogy küldjék?
Sokszor amiatt nem küldik, mert nem volt X a megfelelő négyzetben.
Ellenőrizd le!
3/5 anonim válasza:
Beérkezés utáni iktatástól számított 30 nap. Ha késnek, késedelmi kamatot is rátesznek, na persze nem sokat..
4/5 anonim válasza:
ez engem is érdekelne pontosan mikorra kell megküldjék. én bankszámlára kértem az lehet hogy elöbb megjön?
5/5 anonim válasza:
Azt az adóhivatalt hívd fel, ahova feladtad a bevallásod ( [link] Elvileg a bevallás beérkezésétől számított 30. napon indul az utalás, úgyhogy ha nem kaptad meg, akkor valószínűleg még hibás a bevallásod, vagy nem jelölted be, hogy visszakéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!