Mennyit kell fizetnem magam után?
Kozmetikus tanuló leszek szeptembertől. Gyakorlati helyet alig találok. De most van 2.
1. 600000Ft-ot kér el. Szeptemberben 300000-et, és részletekben a másik 300000-et egy éva alatt. Ő fizetne minden járulákot utánam. A gond csak az, hogy szegény család vagyunk. Nem tudunk összekaparni 300ezret szeptemberig.
2. A másik kozmetikában viszont nem kellene fizetnem semmit, de ő sem fizetne semmit utánam. Mennyit kellene fizetnem magamra? (tb, nyugdíj járulék... stb)
És ha magam után fizetek, azt hogyan kell? Kinek, és miként! Abszolút nem értek ehhez!
Köszi a válaszokat!
Na szóval... :)
Elmentem. Ő 25%-ot mondott :) 15000 akar havonta kérni, és abból befizet mindent. Emellett a fogadó-nyilatkozatot csak akkor írja alá, ha fizetek 50000ft-ot. Öh... na most nekem jövő hónapban lesz pénzem munkából, de így ebben a hónapban honnan szedjek? :) Úgy döntöttem tanfolyamra megyek. Ami 1 éves a kettő helyett. Mellette dolgozom, aztán lesz ahogy lesz. Valahogy nem akarnak sikerülni a dolgaim mostanság! :D Köszönöm a segítséget, majd valahogy alakul. És ha lesz helyem, és elkezdem a sulit is, írni fogok, hogy minden okés. Addig meg próbálkozom! :S
Köszi, hogy írtál!
Az az egy éves tanfolyam, az milyen tanfolyam?
Fizetős :(
Így maradok otthon még egy évet. Anyum segít nekem. A barátom megért, szóval ezzel nincs gond. 15 ezer havonta + 15 ezer ugye az oktatónak megy. Ezért kicsit nehéz lesz, de megoldom! :) Remélem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!