Mikor utalja vissza az Apeh az adómat?
Figyelt kérdés
A könyvelő az utsó napon küldte el a bevallást (azt hiszem az február 20.). Mikorra várhatom a bankszámlámra az összeget?2009. márc. 13. 16:25
1/9 anonim válasza:
A levél beérkezésétől számított 30 napon belül!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, gondolom 30 munkanap, ugye?
2009. márc. 13. 16:55
4/9 anonim válasza:
A bevallás beérkezésétől számított harmincadik NAPTÁRI napon utalja a Magyar Államkincstár (nem az APEH, ők csak lekönyvelik a bevallást, és jóváhagyják a kiutalást). A pénz a kincstári számlákon van, az adó-visszatárítést ők indítják, nem az adóhivatal). Ha a harmincadik nap munkaszüneti napra esik, az azt követő első munkanapon indítják a pénzt.
5/9 anonim válasza:
szia!
Bocsi, de én úgy tudom, hogy a 30 nap naptári napot jelent, nem munkanapot. 4 éve kérdeztem meg egy APEH-ost, és be is tartották mindig ezt a határidőt.
6/9 anonim válasza:
Úgy olvastam valahol, hogy gáz lesz a visszautalásokkal...:((
7/9 A kérdező kommentje:
Gáz lesz??? Ne már.. Most akkor mi van a 30 nappal?
2009. márc. 14. 20:21
8/9 anonim válasza:
Komolyan mondom, most azért kell lepontozni, mert megosztottam veletek amit tudok??? Talán én tehetek róla??? Egyébként , konkrétan a hoxa.hu fórumon olvastam erről.../ be kell írni a keresőbe , hogy adóvisszatérítés/.Valami gáz volt, de talán már elkezdték a visszafizetéseket. De nem is tudom minek írok ide. Ha valaki abban éli ki magát hogy lepontozzon, hát tegye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!