Mikor utalja vissza a pénzt az APEH?
Figyelt kérdés
A kérdés, hogy kb. hány napon belül utalják az adójóváírást vissza?2010. febr. 20. 22:40
1/8 anonim válasza:
Elvileg a bevallás beérkezése után 30 napon belül. Nekem még sosem késtek.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És az előfordulhat, hogy nem húzzák 30 napig? hanem mondjuk 25 nap alatt itt van?
2010. febr. 20. 23:09
3/8 anonim válasza:
Persze. Sokkal előbb azért ne várd, de 6-8 nap simán lehet.
4/8 anonim válasza:
Asszem le van írva, hogy március 1 után utalnak 30 napon belül. Tehát hiába adod be most....
Nekem tavaly 36 nap után érkezett meg folyószámlára, nem volt rajta kamat. Mit szarozzanak? 10000 körüli összeg volt.
5/8 A kérdező kommentje:
én tavaly elküldtem már február közepén, és március közepe fele megjött... ezért most elküldtem február 1-én, hátha gyorsabban megjön, mint tavaly. Hátha...reménykedem, mert kellene a pénz :)
2010. febr. 21. 11:11
6/8 anonim válasza:
A 30 napot azért ki szokták várni általában.
7/8 anonim válasza:
Szia én tavaly március 9.én küldtem be és 19.-én már rajta volt.Most én is hamarább adtam fel,de változóan küldik,volt,hogy pont 30. nap volt a számlán.
8/8 anonim válasza:
Szia! Én már február 26 beadtam de még semmit se kaptam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!