Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Miért nem kaptam adóbevallásho...

Miért nem kaptam adóbevalláshoz papírt?

Figyelt kérdés

Szeptembertől van az első munkahelyem,most kezdtem el dolgozni így nem nagyon értek ehhez.

5 hónapot dolgoztam már,munkahelyről kaptam is elszámolást az adóbevalláshoz,de az APEH-tól nem kaptam semmi papírt.

Miért nem?És most mit kell tennem? Nagymamám pánikba van esve hogy jaj mi lesz velem,de most mit csináljak ha nem kaptam papírt???

2011. febr. 2. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Sétálj be és vegyél le egyet a polcról, vagy telefonálj, hogy küldjenek. Mindenképp intézkedj, mert az, hogy befizetted az adót (levonták), nem elég, meg kell csinálni a bevallást is.

Valsz azért nem kaptál, mert nem rég óta dolgozol, és még nem minden adat futott át a rendszeren.

Bajod nem lesz belőle, ha most nincs még papírod, májusig van a határidő a beküldésre.

2011. febr. 2. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:
vagy töltsd le az apeh oldaláról az adóbevallás keretprogramját és a 1053-as nyomtatványt, töltsd ki, nyomtasd ki és beküldheted. A program ki is számolja az adódat.
2011. febr. 2. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!