Nem kaptam az adóhatóságtól az adóbevalláshoz szükséges nyomtatványokat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, 3 hónapot dolgoztam 2010ben, viszont az adóbevalláshoz szügséges papírokat nem kaptam meg postán.
Ilyenkor mi van?
Ha kitöltöm a 1053ny jelű nyomtatványt, amiben kérem hogy az adóhatóság csinálja meg nekem a bevallást, és visszaküldöm egy hagyományos borítékban az úgy rendben van?
Mert azt írták a honlapon hogy "bérmentesített" borítékban kell visszaküldeni. Gondolom az az amiben küldeniük kellett volna a papírokat.
2011. febr. 14. 12:46
1/2 anonim válasza:
Ja igen rendben lenne ha még ma feltennéd ajánlva elsőbségi borítékban mert február 15 az egyszerűsített bevalás határidejének vége!
2/2 anonim válasza:
Csak annak küldenek, aki az elöző évben már készített adóbevallást. Ergo jövőre automatikusan küldenek Neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!