Kell adót fizetnem, ha kiadom a lakásomat és helyette másikat bérelek?
Figyelt kérdés
Költözés miatt lenne.
A feleségemé is ki van adva, most az enyémet is kiadnánk, hogy nagyobba költözzünk, mert bővül a család.
Tegyük fel hogy nincs rajta nyereség.
2011. jan. 18. 12:36
1/4 anonim válasza:
igen, kell
amit kiadsz, az után Neked kell fizetned, amit kiveszel, azután meg a lakás tulajdonosának
én is kiadom a garzonomat, béreltünk egy nagyobbat, mert elég gyorsan négyen lettünk és továbbra is fizetem az adót a saját lakásom kiadása után
2/4 anonim válasza:
Igen kell! Ilyen esetben a kiadást és bevételt nem lehet szembeállítani egymással.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Kár, hogy így van, ezért sokan feketén adják ki. Szakemberek meg panaszkodnak, hogy a magyar munkaerő nem elég mobil, és ez is csak nehezíti a mobilitást.
Bár én nem (csak) a munka miatt költöznék.
2011. jan. 18. 15:56
4/4 A kérdező kommentje:
2012. aug. 19. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!