Pólók eladása után adózás-cégalapítás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Előre bocsájtom hogy abszolút laikus vagyok az adózás-cégalapítás témakörében, szóval lehet hogy nagyon alap kérdést teszek fel, előre köszönöm a konstruktív hozzászólásokat.
Szeretnék a leendő weblapomon(kulturális-utazós oldal lesz) néhány fajta pólót árulni, egyik ismerősöm a következőt mondta, nem tudom hogy mindenben igaza van e?.
Tehát:
Szerinte ahhoz hogy pólót áruljak(nagyobb tételben) alapítanom kell egy céget vagy kft-t ami után fizetni kell egy csomó járulékot és tb-t(mondjuk magam után nem hiszem hogy még egyszer kellene), és minden póló után 25%áfát az államnak.
Szerintetek ez így helytálló? Biztos hogy kft-t vagy céget kell alapítanom?
Köszönöm!
2011. jan. 2. 23:46
1/2 anonim válasza:
Egyéni vállalkozó is lehetsz, de egy Kft. szerintem is előnyösebb.
2/2 anonim válasza:
őő ez engem is érdekelne pontosan póló témában:D Csak én azt nem tudom hogy most minden egyes póló után kell fizetni, vagy egy bizonyos havi eladott összeg felett? Mert nekem ez nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!