Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy van ez a 4 Gyermekes...

Hogy van ez a 4 Gyermekes Adómentesség/kedvezmény?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni!

Novemberben született meg a 4. gyermekem, Ő általa már én is az adómentes Édesanyák közé tartozom.Teljesen elvesztem, hogyan és milyen mértékben vehetem igénybe, ha a besorolási bérem 250800,-/4 órás/ Novemberben kaptam 170543,- CSED-et/nem teljes hónap, gondolom ezért ennyi/, Decemberre 259160,- erre a 2 hónapra adókedvezmény papírt adtam le a munkáltatómnak ugye 2024re. Már leadtam idénre a 4 Gyermekes Adóelőleg nyilatkozatot, akkor a Januári CSED-em az 250800,- lesz?/mert akkor lehet a decemberivel jobban járnék, mert ott még a sima adóelőleg nyilatkozatot adtam le ebben a 4 gyermekesben meg semmi lehetőség nem volt se havira/se évire. Vagy tudok érvényesíteni mást is? Mert olvastam olyat, hogy járulékból is érvényesíthető valami, ha a bérem nem éri el a gyerekek után igényelhető összeget?/teljesen analfabéta vagyok ebben, mert bár volt már 3 én ugyanúgy, mintha 1 lenne csak leadtam a papírt 3ra/:-D A GYEDem így mennyi lesz?

Előre is köszönöm:-)

ma 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezzel neked semmi dolgod, jelzed a munkáltatódnak és aszerint fogják adni a béred.
ma 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!