Még 5 hónapig adómentes vagyok és most Nettó 380.000ft keresek Menyivel lesz kevesebb ha már nem jár a 25 éven aluli kedvezmény?
Eddig kerestel tobbet mint amennyit ersz a munkaeropiacon. Vagyis innentol nem kevesebbet fogsz keresni. Hanem pont annyit mint (ismetlem) amennyit a munkad er.
Mondjuk az hogy magad nem tudtad kiszamolni, vagy hogy nem neztel ra a berpapirodra az sok mindent elarul.
Nem vagy adómentes, adókedvezményed van, csak nem keresel annyit, hogy elérd a kedvezmény határát.
Az meg, hogy fogalmad sincs, milyen közterheket vonnak a fizetésedből és egy Google keresés, amivel 5 perc alatt kiderítgetnéd szintén nehézséget okoz, eléggé elszomorító.
A bruttó béred alapján lehet megmondani a nettód, plusz az sem mindegy, hogy kapsz-e pótlékokat, mert az is befolyásolja az összeget.
Amúgy üdv a klubban, én 21 évesen kezdtem dolgozni 2001-ben, mindent is levonták, örülj, hogy neked eddig nem kellett adót fizetni. Félre kellett volna, tenni azt a plusz pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!