Lehet e ilyen formában adómentesen tevékenységet végezni?
Sima adókártyával rendelkezem. Jelenleg még álláskereső vagyok. De elvileg lesz munkám Június 2-tól.
Amit csinálni akarunk: Egy barátom és én beszéltünk, hogy kéne kezdeni magunkkal valamit. Egyfajta olyan formában vállalkozásszerűt csinálni (PJT-t például), hogy azért mi adót nem fizetünk. Azért nem, mert amúgy se lenne egy rendszeres jövedelemforrásunk. Szoftveres szolgáltatás, amit mi csinálnánk.
Van 4 programom, ami mobilra és számítógépre van elkészítve. Közösségi elszámolási és együttműködési rendszerek egyvelege. Meg persze vannak további tervek s ezt beilleszteni kívánjuk a repertoárba.
Tisztában vagyok vele, hogy nem tudunk a nagyokkal versenyezni, de mi nem is akarunk, hanem valami egyedit akarunk alkotni. A reklám bevételekből lenne a jövedelmünk.
Ezzel kapcsolatban akarom megkérdezni, hogy mi az a forma, ami feljogosít minket adómentességre és lehetővé teszi, hogy egész életünkben tudjunk benne úgy gyarapodni tovább, hogy nincsen benne semmi kockázat.
A válaszokat előre is köszönöm!
2-nek: Az, hogy valaki mer másképpen is gondolkozni. Nempedig a felkínált dolgokat elfogadni, ami miatt csak kockázat és bizonytalanság van. De eredmény meg semmi!
Normális válaszokat kérek, nempedig irigy megjegyzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!