Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet e ilyen formában adóment...

Xpek5555 kérdése:

Lehet e ilyen formában adómentesen tevékenységet végezni?

Figyelt kérdés

Sima adókártyával rendelkezem. Jelenleg még álláskereső vagyok. De elvileg lesz munkám Június 2-tól.

Amit csinálni akarunk: Egy barátom és én beszéltünk, hogy kéne kezdeni magunkkal valamit. Egyfajta olyan formában vállalkozásszerűt csinálni (PJT-t például), hogy azért mi adót nem fizetünk. Azért nem, mert amúgy se lenne egy rendszeres jövedelemforrásunk. Szoftveres szolgáltatás, amit mi csinálnánk.

Van 4 programom, ami mobilra és számítógépre van elkészítve. Közösségi elszámolási és együttműködési rendszerek egyvelege. Meg persze vannak további tervek s ezt beilleszteni kívánjuk a repertoárba.

Tisztában vagyok vele, hogy nem tudunk a nagyokkal versenyezni, de mi nem is akarunk, hanem valami egyedit akarunk alkotni. A reklám bevételekből lenne a jövedelmünk.

Ezzel kapcsolatban akarom megkérdezni, hogy mi az a forma, ami feljogosít minket adómentességre és lehetővé teszi, hogy egész életünkben tudjunk benne úgy gyarapodni tovább, hogy nincsen benne semmi kockázat.

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. máj. 27. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Feketén.
2020. máj. 27. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Adófizetés nélkül, egész életedben, kockázat nélkül - mi van ma ezen az oldalon?
2020. máj. 27. 18:09
 3/5 A kérdező kommentje:
1-nek: Fekete dolgokkal nem foglalkozom. Csak tudom, hogy milyen dolgok vannak ebben az országban, ahol nem lehet úgy normálisan érvényesülni, ahogyan az ember valóban szeretne.
2020. máj. 27. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:

2-nek: Az, hogy valaki mer másképpen is gondolkozni. Nempedig a felkínált dolgokat elfogadni, ami miatt csak kockázat és bizonytalanság van. De eredmény meg semmi!

Normális válaszokat kérek, nempedig irigy megjegyzéseket.

2020. máj. 27. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
Feketézés nem kell, adót meg nem akarsz fizetni. Innen nehéz nyerni. Mit szólsz a fotoszintetizáláshoz?
2020. máj. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!