P. Tibor kérdése:
Hány százalékkal emelkedik a gépjárműadó 2025-ben?
Figyelt kérdés
2024-ben a gyártási évet követő 12-15. naptári évben 185 Ft/kW volt az adó. 2025-ben ez megnőtt 195 Ft/kW-ra. Ez tényleg 4,1 %, vagy én nem tudok számolni???ma 11:44
2/3 A kérdező kommentje:
Hmm. Valójában a kérdés arról szólt, hogy miért nem 4,1 (mert százalékot számolni még én is tudok:-)). De rossz hírem van; az öt féle életkor szerinti sávban öt különböző százalék szerepel (4,35 3,33 4,34 5,41 3,57 %) ??????
ma 12:40
3/3 anonim válasza:
Akkor rosszul értelmeztem a kérdést(?):
“Ez tényleg 4,1 %, vagy én nem tudok számolni???”
Azaz:
A) ez tényleg 4,1%
B) nem tudsz számolni,
És mivel 5,41%, vagyis nem A) a helyes, ezért kizárásos alapon a B) lehet csak a helyes válasz.
Most a hozzászólásod utolsó mondata kérdő mondat, vagy kijelentő? A mondat végi írásjelek kérdő mondatra utalnak, azonban úgy kezded, hogy rossz híred van. Tehát jól értem, hogy azt kérded, rossz híred van-e? Erre azt lehet válaszolni, hogy amennyiben valaki ezt rossz hírnek ítéli meg, akkor rossz híred van, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!