Az üzemeltetőn kívül állíthat ki alvállalkozó is számlát webáruházas rendelés esetén?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy Kft.-m, ami üzemelteti a webáruházamat, és én, mint őstermelő, számlázom tovább a termékeket a Kft.-nek. Ezt követően a Kft. állít ki új számlát ugyanarról a termékről a vásárlóknak.
Kérdésem az, hogy jogilag nem lehetne-e ezt úgy megoldani, hogy a Kft. továbbra is üzemelteti a webáruházat, de én, mint őstermelő, közvetlenül a vásárlóknak számlázom és szállítom a termékeket?
Azért alkalmazzuk ezt a gyakorlatot, mert őstermelőként nem lehet saját webáruházam.
Felmerült bennem az is, hogy esetleg a Kft. szolgáltatási díjat számlázhatna nekem az üzemeltetésért. Van valakinek tapasztalata ebben a témában? Hogyan lehetne ezt jogilag megfelelően, egyszerűen és hatékonyan kivitelezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
tegnap 09:56
1/1 anonim válasza:
Biztos lehet, mert az emagnak/pepitának is így műkődik a piactere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!