Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A google már nem ad nekem...

A google már nem ad nekem bevételt de kér, hogy frissítsem az adóügyi információimat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy ideig származott bevételem a youtube-ról, de ezt már (állítólag) felfüggesztettem. Ennek kb. két éve. Ettől függetlenül egyre többször zaklat a google emailben, hogy frissítsem az adóügyi információimat és küldjek be új űrlapot mert másképp visszatartják a bevételemet. Mit tudok ezzel kezdeni? Nem tudom kitörölni a beküldött űrlapot csak újat beküldeni.

tegnap 06:02
 1/10 anonim ***** válasza:

“ de ezt már (állítólag) felfüggesztettem”

“küldjek be új űrlapot mert másképp visszatartják a bevételemet”

Nem látod az összefüggést mi?

tegnap 06:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült megnéznem és nem aktív az Adsense fiókom és bevételt se gyűjt a youtube.
tegnap 06:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Tehát leegyszerűsítve. Nem adózok se az usa-ba se a google-nek mégis kéri az adóügyi információkat és a w-8ben űrlapot és ez ellen nem tudok semmit tenni.
tegnap 06:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet e bármi gondom ha nem foglalkozom ezzel? Bevételt nem kapok ergo adóm se lesz.
tegnap 06:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi. Miert nem torlod a fiokot?
tegnap 06:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Melyik fiókot? Az adsense törölve lett, a csatorna még megvan, az egész google fiókomat meg nem akarom mert ott van mindenem.
tegnap 07:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs teendő. Ezt egyébként azért kéri, mert lehet még olyan szitu, amiben bevételt akarsz. Ezt időnként megteszi.
tegnap 07:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm. Elvileg december 31.-én jár le a mostani űrlap. Akkor megvárom mi lesz utána.
tegnap 07:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kaphatsz bevételt a google-tól:) ez fog történni.
tegnap 07:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak az zavar, hogy egyre többször küldözgetik ezt az emailt, hogy "Kritikus figyelmeztetés". Nem a legmegnyugtatóbb ilyet kapni :D
tegnap 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!