Ma reggel 09:00-kor utaltak nekem pénzt Információim szerint a bankoknak 1 órán belül el kellene juttatniuk a pénzt a fogadó ügyfélnek az új törvények szerint! Akkor most mi van? Ha ma nem is holnap hajnalban várható a pénzem érkezése?
Én ma reggel utaltam, és a kedvezményezett 2 óra múlva értesített, hogy megkapta a pénzt.
A tied is rajta lehet már a számládon.
Az a helyzet, hogy nem érkezett meg mert a bankban azt mondták, hogy valami karbantartás folyik bla bla bla
Tehát ha ma nem is holnap körülbelül mikor kéne megérkeznie?
"Tehát ha ma nem is holnap körülbelül mikor kéne megérkeznie?"
Szóval beszéltél a bankkal, tájékoztattak hogy fennadakások várhatóak és nem kérdezted meg tőlük, hogy mégis meddig? O.o
Nem! Nem én beszéltem a bankkal hanem az illető aki utalt nekem és most jön az, hogy ő mért nem kérdezett erre a válasz az, hogy "mulya" és nem tud az emberekkel beszélni:( Hidd el én megkérdeztem vólna!
Egyébként még mindig nem érkezett meg az összeg a számlámra és ez dühít. Esetleg nem tudja valaki, hogy körülbelül mikorra várható?
kamuzott, nem küldött neked semmit
már rég meg kellett volna jönnie a pénznek, ha valóban elutalta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!