Ha egy kiadok egy lakást albérletbe és kifizetem a megfelelő adóösszeget, akkor az a lakáskiadás hány órás munkaviszonynak számít? Egyáltalán beszámít-e annak, hogy járjon az ingyenes TB?
Figyelt kérdés
Ez azért fontos, mert nem tudom, hogy egy lakás kiadása legalább félállásnak számít-e, hogy kapjak TB-t. Esetleg ez a kiadásból származó jövedelemtől függ?ma 10:34
1/3 anonim válasza:
Nem, ez semminek nem számít a tb szempontjából. Ez nem keletkeztet biztosítotti jogviszonyt, hacsak nem vállalkozóként csinálod.
2/3 anonim válasza:
Ha csinalsz egy vallalkozast es adozol akkor ja,ha maganszemelykent csinalod akkor semmi
3/3 anonim válasza:
Nem is ertem hogy gondoltad.
Maganszemelykent szjat fizetsz, semmi mast. Hogy adna ez tb jogviszonyt?
Nem evidens hogy ahhoz a tb jarulekot is kene fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!