Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Megbüntettek júniusban a...

Megbüntettek júniusban a villamoson (DKV), mert nem volt jegyem. A napokban küldték az utolsó felszólítást, hogy fizessem be. Ebből lehet valami?

Figyelt kérdés

Azt írják, ha 15 napon belül nem fizetek 35.000-et, akkor ,,a társaság haladéktalanul kezdeményezi a jogi eljárást”.. Olyanok véleményét várom, akik sosem fizették ki a büntetést (márha van ilyen), és semmi nem lett belőle vagy jogászokét, aki tényleg ért hozzá. Okoskodásokat nem kérek. Elfelejtettem befizetni, emberből vagyok én is.. De azért 35.000, az 35.000 egy 460 Ft-os elmaradt jegyért…

Hallottam olyan sztorikat, hogy csak fenyegetőznek, de nem lett belőle semmi.

20 éves vagyok, van a nevemen egy elég nagy ház. Esetleg arra fogják ráterhelni? Vagy tárgyalásra kell járnom? Vagy ez hogy lesz? Márha lesz bármi is?

Előre is köszi:)

okt. 31. 22:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es: Legalább olvasd el a cikket, ha már elküldöd. Aki ennyit fizetett, annak összegyült majdnem 50 db büntetés, és azt egyben megérte nekik elintézni. De nekem csak egy van.

Nincs önálló keresetem. Csak egy ház van a nevemen, aminek az anyukám a haszonélvezője.

nov. 1. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
44%
Igaz, ezek 2007 környékén voltak, de engem megbüntetett a DKV meg Hajdú Volán is. Akkor még gyerek voltam, egyiket sem fizette be muterom. Nekem is küldtek ilyen levelet.
nov. 1. 23:01
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Bíróságra kerül az ügy, ahol simán nyernek. Így pluszba fizethetsz perköltséget is (több 100 ezer is lehet). Ha ekkor sem fizetsz, végrehajtóhoz kerül. Ha tudja inkasszózza, ha nem, elárverezi az ingatlant.
nov. 4. 03:05
 14/18 anonim ***** válasza:
44%

Ha nem tudjak letiltani a beredbol mert nincs akkor szepen raterhelik az ingosagaidra. Jelen esetben az ingatlanodra.

Raadasul ahogy irtak nem 35k lesz az.. hanem sokkal tobb. Minel kesobb ohajtasz fizetni annak tobb lesz.

nov. 4. 07:16
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, te most nagyjából így vagy:

[link]

nov. 4. 08:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Utána meg az ilyen ruppótlan csövesek sírnak meg trágárkodnak mikor viszi az életüket a behajtó...

Nem lenne egyszerűbb vállani a következményeket, letudni a 35 ezret most?

Gondolom oka volt hogy megbűntettek...

Tudom te fasza csibészgyerek vagy, kidobod a büntit és az nincs többé (max. a fejedben), utána meg kalimpálóztok anyáddal ha viszik a tetőt is a fejetek felől egyszer egy szaros kis DKV jegy miatt...

nov. 7. 10:33
 17/18 A kérdező kommentje:
16-os: kétlem, hogy ez így működne xd
nov. 12. 00:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Már micsoda? Egy tartozás végrehajtása?

Pedig így működik...

Ajánlom szíves figyelmedbe:

[link]

nov. 14. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!