Mit tegyek ezt még lehet törölni ezt a vállalkozást?
Fu egy olyan dolog van hogy Egyéni vállakozó szerettem volna lenni.Adsense bevételem lenne. Találtam egy könyvelőt aki árban és mindenben is megfelel. De már bejelentett hamarabb tegnap,de még nem szerződtem vele,most küldte volna a héten(mármint a könyvelő)Én szerintem nem is értett ehhez.Akárkit keresetem könyvelőt azt se tudta mi ez.Vagy olyan sokat kellett volna fizetnem magánszemélyként mint egy cégnek könyvelési költséget. Az nekem nem érte volna meg.Szóval felelőségbe mindent rámhárított. A jelszót is adjam meg ügyfélkapuhoz,de nincs vele baj,mivel ha hozzáadom őt akkor csak ő látja majd a leveleim én nem.Ezért a saját jelszómmal járjunk el mert akkor mindketten. Egy jó pár dolgot nem értek ezzel az adsense dologgal,de nem én kb senki aki ezzel foglalkozik. Mivel csak akkor ért hozzá valaki,ha elmondják neki/megmutatják azt mondta ő ezért sem vállalja a felelőséget (nem ért hozzá) ez az én dolgom ezt tudni a (semmiből?) De ezt elején nem közölte. És kértem akkor legyen felelősség biztosítás a szerződésben,valami biztosíték kell nekem is. Hogy vállaljam olyanért amihhez nem értek? Azt mondta erre akkor oldjam meg mással,de már 1 napja megy a vállalkozás. Meg lehet e ezt úgy szüntetni mintha nem létezett volna? Mert friss stb? Vagy nem mivel már megy?(mert akkor szívok,azt hiszem 1.5 évig nem lehetnék egyéni vállalkozó,az nekem nem jó) Szüneteltetési opció nem jó, mert akkor nem lehet bevételem,tehét kifizetni se tudnám. Bocs ha hibásan írok. Nem vagyok épp nyugodt.
Köszi ha tudsz segíteni!!
Az Adsenshez miért kéne, hogy értsen a könyvelő?
Te akarsz vállalkozni, te akarsz onnan bevételt, illene neked érteni hozzá.
A könyvelő értsen a könyveléshez. Ő azért vállalja a felelősséget, hogy az jó legyen.
A vállalkozó meg a tevékenységéért vállaljon felelősséget. Ha nem tud akkor ne vállalkozzon.
Esélyes, hogy nem tudja mit szeretnél. Tehát hiába írod, hogy jó könyvelőt találtál, valójában mégse.
De a leírásod is elég katyvasz. Szerintem te se tudod mit akarsz. Vagy próbáld meg jobban összeszedni a mondandód.
Mi lenne a vállalkozás amihez csak adsense bevétel lenne?
Miért akarsz olyan dolgokat használni amihez nem értesz még?
De van egy halom videó is a YouTube-on az adsenseről.
Nem, nem lehet semmissé tenni, hisz elindítottad. Szüneteltetni tudod illetve megszüntetni.
Nem értem mi a baj? Van vállalkozásod, ki tudod fizetni az adsense bevételedet. Írsz egy számlát google felé, megkapod a pénzt, könyvelőd lekönyveli a számlát amit adsz neki, befizeted a havi járulékot és kész is.
Nem is értem, hogy lehet neked adsense bevételed ha ennyire nem tudsz utánajárni a dolgoknak és hisztizel, mint egy fába szorult féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!