Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan tudnék valakit felvenni...

Hogyan tudnék valakit felvenni az egyéni vállalkozásomba?

Figyelt kérdés

Sajnos pár hete volt egy közeli ismerősömmel egy komolyabb vitám, (tudom, barátság meg üzlet nem fér össze) ami miatt én fogtam, és kirúgtam közös megegyezéssel az egyéni vállalkozásomból. Azóta rendeződni látszanak a dolgok, lehet hogy visszavenném, ha ő is akarja, de a könyvelőmből se akarok hülyét csinálni, hogy pár hete kiraktam, most meg legyen kedves vegye vissza megint.

Magamnak ezt meg tudom oldani, például ügyfélkapun? Mi ennek a menete? Átalányadózó vagyok, ha ez számít ezügyben valamit.

szept. 2. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg tudod oldani, de a könyvelődnek úgyis dolga lesz vele
szept. 2. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne hagyd ki belőle a könyvelődet több okból sem. Először is engem könyvelőként baromira zavarna, ha a kedves ügyfél csak úgy bejelentgetne a cégbe anélkül, hogy velem konzultált volna. Másodszor ez bizalomvesztésre is adhat okot. Harmadszorra a könyvelőnek úgyis le kell számfejtenie az embert, a járulékbevallásba bele kell vennie, szóval ahogy az egyes is írta, úgyis foglalkoznia kell vele. Szóval szerintem ne kontárkodj bele a bejelentésbe, beszéld meg a könyvelőddel a szitut és kész.
szept. 2. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezert fizeted a konyvelot?

Ha kell 100x jelenti ki es be.

szept. 2. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Így van, ezért fizeted a könyvelőt.

A döntéseidet pedig nyugdtan vállald fel, ha már felnőttél. Nem hiszem, hogy egy felnőtt embernek szüksége van ilyen gyerekes megoldásokra. ;)

szept. 3. 04:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!