Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Egyéni vállalkozóként ha én...

Egyéni vállalkozóként ha én nagykereskedelemből veszek terméket, azt csak viszonteladásra illetve vállakozókénti felhasználásra vehetem meg?

Figyelt kérdés
Tehát mint magánszemély nem tudom felhasználni? Egy esetleges NAV ellenőrzésnél ilyenkor nem bukik ki hogy ha 50-et szereztem be de csak 45-öt adtam el és kettőt ev költségként elszámoltam, akkor a másik három hova lett?
ma 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre nincs kapacitása a navnak, hogy egyenként vegignézzen minden számlát és megrendelest, hogy hov lett az evi 10-20ezer termékből 20 darab, el lett-e adva, ki lett-e számlázva.
ma 10:42
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 Egyenként nem, de szúrópróba-szerűen szokták nem?
ma 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyilatkozni kell, hogy céges vagy magáncélra vásárolsz a fizetésnél mióta online le kell jelenteni az összes számlát
ma 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!