Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ausztriaban hogy tudok kripto...

Ausztriaban hogy tudok kripto után adozni? Hol és mikor kell feltuntetnem?

Figyelt kérdés
Meddig kell az ilyesmit megcsinalni? Sose csináltam még magamnak adobevallast, főleg nem Ausztriában, csak a nyereséget vagy a bevételt kell ? Lehet van vmi jó oldal vagy nem tudom, de hivatalos módon szeretnék mindent csinálni, nem szeretnék bajt magamra :)
aug. 12. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Adóbevallást Ausztriában nem te hanem a munkaadó adja be.
aug. 12. 19:33
 2/5 A kérdező kommentje:
De mit tudok tenni ha én kriptozok, a főnöknek csak nem mondom majd hogy csapjon bele 5 btct
aug. 12. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyzserű nem adod el, hanem veszel fel hitelt a kriptódra, és kész. A hitel nem adóköteles.
aug. 26. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért nem keresed meg az ausztriai adóhivatalt? Én mindig felhívom a NAV-ot, ha van valami problémám, kérdésem, és mindig nagyon segítőkészek.
aug. 26. 08:08
 5/5 Krampusz1 ***** válasza:

"De mit tudok tenni ha én kriptozok, a főnöknek csak nem mondom majd hogy csapjon bele 5 btct"

Hát ja, eléggé életszerűtlen, hogy ezeket (+ az onlyfansos extra bevételt) és egyéb vagyonelemeket a céggel kelljen megbeszélni.

okt. 7. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!