Ausztriaban hogy tudok kripto után adozni? Hol és mikor kell feltuntetnem?
Figyelt kérdés
Meddig kell az ilyesmit megcsinalni? Sose csináltam még magamnak adobevallast, főleg nem Ausztriában, csak a nyereséget vagy a bevételt kell ? Lehet van vmi jó oldal vagy nem tudom, de hivatalos módon szeretnék mindent csinálni, nem szeretnék bajt magamra :)aug. 12. 12:42
1/5 anonim válasza:
Adóbevallást Ausztriában nem te hanem a munkaadó adja be.
2/5 A kérdező kommentje:
De mit tudok tenni ha én kriptozok, a főnöknek csak nem mondom majd hogy csapjon bele 5 btct
aug. 12. 22:28
3/5 anonim válasza:
Egyzserű nem adod el, hanem veszel fel hitelt a kriptódra, és kész. A hitel nem adóköteles.
4/5 anonim válasza:
Miért nem keresed meg az ausztriai adóhivatalt? Én mindig felhívom a NAV-ot, ha van valami problémám, kérdésem, és mindig nagyon segítőkészek.
5/5 Krampusz1 válasza:
"De mit tudok tenni ha én kriptozok, a főnöknek csak nem mondom majd hogy csapjon bele 5 btct"
Hát ja, eléggé életszerűtlen, hogy ezeket (+ az onlyfansos extra bevételt) és egyéb vagyonelemeket a céggel kelljen megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!