Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit lehet csinálni ha kérnék...

Mit lehet csinálni ha kérnék hozzám időpontot és rendszeresen nem jelennek meg és le se mondjak? Lehet ilyenkor feltuntetni valami büntetést?

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem normális, hogy a legfeljebb 24 órával az időpont előtt le nem mondott foglalásokat kiszámlázod (ha ez releváns az esetedben).

Egyébként ha ugyanazok a személyek, akkor nekik a jövőben ne adj időpontot, kerülhetnek tiltólistára.

2023. febr. 25. 11:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Előre kelljen fizetni
2023. febr. 25. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:

A fogorvosomnál, kozmetikusomnál és a fodrászomnál is úgy működik, hogy ha nem mondja le valaki az időpontot 24 órával korábban, akkor ki kell fizetnie a szolgáltatás teljes összegét.

Betegség esetében, orvosi igazolással mentesülnek a fizetés alól.

Csak írásban fogadj el időpontfoglalást és a visszaigazolásban küld el, hogy milyen következményekkel jár, ha nem mondja le időben.

2023. febr. 25. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

annó feketelistát vezettem, névvel, telefonszámmal.

Ha újra felhívott, közöltem, hogy mivel az előzőt nem mondta le, így 5000Ft felár esetében fogadom.

2023. febr. 25. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Milyen szolgáltatás?

A magánklinikák kikötik, hogyha nem jelensz meg, akkor kiszámlázzák neked a szolgáltatás díját. Kérdés, hogy mit csinál, ha nem fizetem ki.

Régen angoltanítást vállaltam, és számtalanszor előfordult, hogy lemondták, vagy akár lemondás nélkül nem jelent meg a diák. Hónap végén, ha elfogyott a pénzük, vagy vizsgaidőszakban ez rendszeres volt. Persze mondhattam volna, hogy fizesse ki, vagy kérem előre a pénzt, de elég sok az angoltanár, akkor megy máshoz. Szóval sajnos ezt el kell fogadni, hogy ez egy ilyen bizonytalan dolog.

2023. febr. 25. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezért is hagytam fel a személyes szolgáltatással. Sok az ígérgető, ígéretekből viszont nem lehet megélni, sem fizetni a boltban.
2023. febr. 25. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Időpontfoglalás 2000 forint, utalja el stb. És ha megy, akkor az a 2000 levonódik az összegből.
2023. febr. 25. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Mit szolgáltatsz?
2023. febr. 25. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:
2023. febr. 26. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Valóban - mert csak egyetlen fodrász kérdez itt a gyakorin 🙄
2023. febr. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!