Szeretném telepíteni az Általános Nyomtatványkitöltő Programot és kérdezi, hogy melyik programban nyissam meg. Miért nem települ egyből?
Próbálom újra letölteni, mert hátha rosszat töltöttem le és ott is elakad a dolog. Itt nézem, gondolom ez jó.
[link] /
Ügyféliránytű /
ÁNYK - eBEV (jobb oldaon)
Mindjárt az első kérdés:
"1. Melyik programot kell letölteni/telepíteni ahhoz, hogy az idei évre vonatkozó nyomtatványokat kitölthessem?
A 2012. január 1-től bevezetendő valamennyi bevallás, adatszolgáltatás nyomtatványának kitöltése kizárólag ÁNYK-AbevJava programmal lehetséges. A program letölthető a www.nav.gov.hu Letöltések>Nyomtatványkitöltő programok menüpontja alól."
A megadott linken viszont ugyanez a FAQ oldal van és nem a program. Most ennyit tényleg nehéz megcsinálni.
Most találtam egy olyat, hogy bizonyos java kell hozzá, bár ennek linkjét sem tették oda.
Azért ha tudod ezeket jól jönne. :)
Szerintem először a java környezet kell!
Először a java, utána az ányk telepítő fajlja is megnyitható lesz már
Amúgy ÁNYK-ból is közvetlen ügyfélkapun küldhető be minden, sajna igen kevés Nav-nyomtatvány elérhető még az ONYA-ba, a legtöbbje még csak a külön le telepíthető ányk-san érhető el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!