Ha magyarországon durva rossz az életszínvonal,és csak Bulgáriát előzzük meg,akkor miért jönnek át a szlovákok vásárolni,házat venni és a román kisebbség miért települ pl Debrecenbe?
Mert magyarország egy olcsó szar ország. Mint ahogy mennek az emberek a csóró, keleti országokba is.
Erre nem kell büszkének lenni.
Azért vásárol a szlovák pl. Rajkán, a román Battonyán házat, mert ezek 25-30 km-re vannak Pozsonytól, illetve Aradtól, ahol dolgozik, fél óra csak az út autóval, ennél többet ingázik sok ott élő tömegközlekedéssel.
Amiért itt 120 m2-es családi házat vásárolhat, abból ott csak 60 m2-es panelra tellene.
8, megnéztem, sőt fizetem, sőt, azt is tudom, hogy otthon mennyit fizetnek a szüleim.
Magyarország, nem olcsó, még a rezsivel sem.
8, egyébként, hogy mennyi a rizsa ára az pont nem érinti az állitólagos ittvásárló tömegeket.
De egyébként, ha egy szó is igaz lenne ebből, akkor is érthetlen, hogy miért mondják, hogy már 100km-re a határtól is megéri havi 1x átjárni Szlovákiába vagy Ausztriába vásároni, mert olcsóbb kint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!