Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van abban Kocsis Máténak...

Igaza van abban Kocsis Máténak, hogy Brüsszel Péter nem az, akinek mutatja magát?

Figyelt kérdés

A Fidesz frakcióvezetője volt legutóbb a Bayer-show vendége, ahol kijelentette, hogy "az emberek lassan ráébrednek, Brüsszel Péter nem az, akinek mutatja magát. Egy nagy megtévesztés zajlik a baloldalon, amit Manfred Weber vezényel, a kijelölt ember pedig szolgai módon teljesíti minden elvárását.”

A frakcióvezető szerint a Tisza Párt ha helyzetbe kerülne, teljesítené Brüsszel megszorító elvárásait. „Velük átállna az ország a háborúpárti kórusba, támogatnák Brüsszel migrációs politikáját, terjedne a genderőrület és eltörölnék a rezsicsökkentést. Ezeket nem én mondom, hanem a politikusaik.” – összegzett Kocsis Máté.

Érdekeseket mondott. Én egy tiszás helyében elgondolkodnék, hogy tényleg erre szavaztam, valóban ez az, amit én is akarok?

ma 11:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, igaza van
Nincs igaza
4 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a fidesz frakcióvezetője a korrektségéről méltán híres bajersóban mond valamit az biztos úgy van! Ja, nem is.
ma 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
És most mivel nem értesz egyet abban, amit mondott? Vagy csak azért nem mert ő mondta és ott, ahol? Azt is nézd hogy mit mond! Nem hülyeséget!
ma 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem az. Fideszes volt. Ő is mutyizott. Ha nem lép ki, akkor most is Csokis és Gulyás körbeördenvedik, ha találkoznának vele.

Az a bajuk, hogy nem az ő táborukat erősíti, hanem az ellenzékét. A fidesz mindent utál, ami nem az övé, vagy amit elveszített. Nem tudnak veszíteni úgy, mint bárki más normális ember.

ma 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert kitalációkat mondanak. Az egész egy orbitális nagy feltételes mód, csak úgy mondják, mintha tények lennének. De sajnos tudhatjuk, hogy az emberek nem képesek a jövőbe látni, MP kijelentései pedig nem azt támasztják alá, amit mondani szeretnének, max morzsákat emeltek ki belőle, és azt próbálták a világ legerősebb nagyítójával felnagyítani, és azt eladni azoknak, akik vevők rá, mert képtelenek az objektív gondolkodásra.
ma 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Csokis aranyhal Máté elmebeteg és kóros hazudozó.
ma 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:

"Csokis aranyhal Máté elmebeteg és kóros hazudozó."

Melyik fideszes nem az?

ma 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!